GezondheidsLab speciaal voor de medisch specialist

Een patiënt die via het GezondheidsLab verwezen wordt naar uw poli is per definitie beter geïndiceerd waardoor de u zich als arts direct en uitsluitend bezig kunt houden met uw specialisme. Daarnaast bent u vanaf de diagnose betrokken bij de patiënt. U bent dus al vóórdat de patiënt de behandelkamer inloopt goed geïnformeerd.

Door de samenwerking rondom de onderzoeken die worden uitgevoerd in het GezondheidsLab ontstaat er een directe verbinding met de huisarts. Dit maakt onderlinge afstemming gemakkelijk waardoor zowel voor de patiënt als voor zorgprofessionals de uiteindelijke zorg zo effectief, efficiënt en dus zo prettig mogelijk wordt ingericht.

De diensten die in het lokale GezondheidsLab worden aangeboden, worden afgestemd met behandelaars werkzaam in de betreffende wijk en naar aanleiding van de zorgvraag van de bewoners. In samenwerking met het betrokken ziekenhuis worden specifieke zorgpaden ingericht welke op locatie worden aangeboden.

Uw patiënt kan voor regulier lab, functie- en beeldvormend onderzoek altijd bij het GezondheidsLab terecht.
Contact

Het aanbod

Vanaf het onderzoek bent u betrokken bij de patiënt | U ontvangt uitstekend geïndiceerde patiënten | U kunt zich direct bezighouden met uw specialisme