28 juni 2018

Alle onderzoeken naar gynaecologisch bloedverlies onder één dak

Vanaf maandag 25 juni kunt u bij GezondheidsLab Utrecht Zuidwest terecht voor medische onderzoeken die te maken hebben met hevig menstrueel bloedverlies en postmenopauzaal bloedverlies. Alle onderzoeken zullen plaatsvinden tijdens één afspraak. U ontvangt snel -vaak al binnen 24 uur- via uw huisarts uw uitslagen voorzien van een compleet zorgadvies van een gynaecoloog.

Specialisten werken samen bij GezondheidsLab

De gegevens die uw huisarts aanlevert en de bevindingen van de echoscopist worden bekeken door een gynaecoloog werkzaam in het Diakonessenhuis (op korte termijn zal dit ook zijn geregeld vanuit het St. Antonius Ziekenhuis). De gynaecoloog voorziet de resultaten van een speciaal zorgadvies voor u. U ontvangt via uw huisarts een volledig overzicht van de resultaten. Op basis hiervan wordt u geadviseerd wat de beste behandeling is of wordt u doorverwezen naar een gynaecoloog in het ziekenhuis.

Beschikbaarheid en persoonlijke service

Nadat uw huisarts een totaalpakket aan gynaecologisch onderzoeken voor u heeft aangevraagd bij GezondheidsLab ontvangt u een bericht. Een van de GezondheidsLab-medewerkers belt u om een afspraak met u te maken. Deze onderzoeken worden aangeboden op maandag tussen 8:30 - 16:45 uur en dinsdagochtend van 8:30 - 12:15 uur.

Het GezondheidsLab Utrecht Zuidwest is een gezamenlijk initiatief van Huisartsen Utrecht Stad, diagnostisch centrum Saltro, Diakonessenhuis, St. Antonius Ziekenhuis en het UMCU. Samen doen wij er alles aan uw patiënt zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze onderzoeken of over GezondheidsLab in het algemeen? Neem dan gerust contact op met Renée van Snippenburg, programma manager GezondheidsLab, 030 236 11 36, rvansnippenburg@saltro.nl